İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Omega Moonswatch Snoopy

Omega Moonswatch Snoopy
moonswatch

Omega Moonswatch Snoopy

MoonSwatch Ay Görevi: Snoopy 

 Bir süredir söylentiler dolaşıyordu ve şimdi doğrulandı: Yeni MoonSwatch "Mission to the Moonphase" 26 Mart 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.  Omega sadece iki hafta önce beyaz renkli yeni bir Speedmaster çıkardı. Ancak bu kez sahneye çıkan sadece beyaz bir kadran değil, tamamen beyaz bir saat. Gelin bize doğru gelene daha yakından bakalım.

Ay Oyunu

Adından da anlaşılacağı gibi, Omega x Swatch projesinin en yeni üyesi ayın gövdesine ve evrelerine odaklanıyor. Alt kadran ibreleri ve indeksleri ile çerçevedeki takimetre ölçeği gibi birkaç kontrast siyah detay dışında, tüm kronograf ibreleri beyaz renkte parlıyor.

 Bu modelin en önemli özelliği şüphesiz saat 2 yönündeki alt kadranda bulabileceğiniz ay evresi komplikasyonudur. Ay evresi diski turunu atarken, hilalin üzerinde huzur içinde uyuklayan Snoopy'nin bakışlarını yakalayabilirsiniz.

Kadranda Omega x Swatch markasının yanı sıra önceki MoonSwatch çeşitlerinde yer alan Speedmaster ve MoonSwatch logoları yer alıyor. Saat, ortasına "S" harfi kazınmış biyo-kaynaklı bir kristal, zarif bir kadran çevresi ve girintili alt kadranlarla donatılmıştır. Ayrıca Speedmaster'a özgü bükülmüş kulplara ve ikonik "90 üzeri nokta" takimetre ölçeğine sahip bir saattir.. Saatte Velcro kordon kullanışmıştır.

Neden Snoopy?

Bence daha iyi soru neden Snoopy değil? Snoopy, bize geçmiş yılların kaygısız çocukluk günlerini hatırlatan sevimli bir çizgi karakterdir.Ayrıca; NASA'nın resmi maskotu olan Snoopy, Ay Görevi'nde onurlu bir yere sahiptir.

Şaka bir yana, Snoopy 1960'lardan beri NASA'nın resmi maskotudur ve Gümüş Snoopy Ödülü ABD uzay ajansının en büyük onuru olarak kabul edilmektedir. Omega, 1970 yılında Speedmaster'ın uzay araştırmaları tarihinde oynadığı hayati rol nedeniyle bu ödülü almıştır.

Gizli Mesaj

Bir diğer yeni eklenti ise sadece UV ışığı altında görünür hale gelen gizli bir mesajdır. Ayrıca ay evresi diskinde, hilal ve yıldızların arasına yerleştirilmiş ve parlak mavi renkte parlayan Peanuts çizgi romanından bir alıntı bulacaksınız: "Gece lambası olmadan uyuyamam!". Son not olarak; Moonswatch snoopy'nin yurtdışı satış fiyatı 430 dolar olarak açıklandı.

Saatleriniz için harika kordon modelleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Read more

CRISTIANO RONALDO'NUN SAATLERİ: ROLEX’LER, TOURBILLON'LAR VE TABİKİ BOLCA ELMAS…
Cristiano Ronaldo

CRISTIANO RONALDO'NUN SAATLERİ: ROLEX’LER, TOURBILLON'LAR VE TABİKİ BOLCA ELMAS…

Tüm zamanların en büyük futbol efsanelerinden biri olan Cristiano Ronaldo'nun inanılmaz yeteneği için saatlerce methiyeler düzülebilir. Diğer taraftan, C. Ronaldo; tahminen 10 milyon dolar değerind...

Daha fazlasını oku