İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: CRISTIANO RONALDO'NUN SAATLERİ: ROLEX’LER, TOURBILLON'LAR VE TABİKİ BOLCA ELMAS…

CRISTIANO RONALDO'NUN SAATLERİ: ROLEX’LER, TOURBILLON'LAR VE TABİKİ BOLCA ELMAS…

CRISTIANO RONALDO'NUN SAATLERİ: ROLEX’LER, TOURBILLON'LAR VE TABİKİ BOLCA ELMAS…

Tüm zamanların en büyük futbol efsanelerinden biri olan Cristiano Ronaldo'nun inanılmaz yeteneği için saatlerce methiyeler düzülebilir. Diğer taraftan, C. Ronaldo; tahminen 10 milyon dolar değerinde etkileyici bir saat koleksiyonuna sahip sıkı bir saat tutkunu olup aynı zamanda Jacob & Co.'nun marka elçisidir. C. Ronaldo’nun koleksiyonunda bulunan en güzide saatleri aşağıda derledik.

Saat standı modellerimiz için tıklayanız.

Rolex GMT-Master II Iced-Out

Rolex GMT-Master II adını duyunca aklınıza temiz, spor bir saat gelmiyor mu? Cristiano Ronaldo’nun saati ise, beyaz altından olup tamamen elmas kaplıdır. Ronaldo'nun sahip olduğu GMT-Master II modeli, şimdiye kadar üretilmiş en pahalı Rolex saatlerinden biridir. Tamamen Rolex'in kendi bünyesinde yapılmıştır ve her bir değerli taş elle yerleştirilmiştir.

 Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon CR7

 

Ronaldo'nun kişiselleştirilmiş ve yaklaşık 1,5 milyon dolar değeri olan Jacob & Co. Tourbillon saati sizce neden bu kadar özel ve pahalı?

A) Saatin, 232 adet baget kesim beyaz pırlanta ve 109 adet siyah safir olmak üzere toplam 21 karat değerli taş ile kaplanmış olması?

B) Saatin kadranında Bugatti W16 motorunun minyatür bir versiyonu olması? (CR7'nin kendisi 3 milyon dolarlık bir Bugatti'ye sahiptir) . Saatte ayrıca iskelet kadranının ortasında Cristiano Ronaldo'nun "Cr7" logosu yer almaktadır. Bu tourbillon mekanizması, Bugatti'nin motorunun birebir kopyasıdır.

C) Hepsi

C seçeneğini işaretleyenler soruya doğru yanıt verdi. :)

Franck Muller Tourbillon Ref. 7008 T INV C INV R

CR7'nin etkileyici saat koleksiyonundaki en ünlü ve pahalı parçalardan biri de Franck Muller’in Tourbillon’udur. Baget pırlantalarla kaplı bu saatin fiyatı yaklaşık 2 milyon dolardır. Elmaslar, serti mysterieux (gizemli ortam) olarak bilinen ve görünen bir montaj işlemi göstermeyen bir teknikle yerleştirilmiştir.

Birbirinden güzel saat kutularımızı görmek için tıklayabilirsiniz.

Hublot MP-09 Tourbillon Bi-Axis King Gold

Hublot olmadan büyük, etkileyici saatlerden oluşan bir koleksiyon nasıl olabilir ki? Ronaldo'nun Hublot markasındaki tercihi, kendisi için özel olarak üretilmiş ve dünyada sadece 1 tane olan 49 mm "Masterpiece" MP-09 Tourbillon Bi-Axis King Gold'dur. Bu saat, 18 ayar pembe altından kasaya ve tabiki pırlantalı çerçeveye sahiptir. Bu modelin bir diğer dikkat çekici özelliği ise çift eksenli tourbillon mekanizmasıdır. Saatin tahmini fiyatı yaklaşık 1 milyon dolardır.

Girard-Perregaux Planetaryum

Girard-Perregaux Planetarium Tri-Axial modeli, tamamen kıymetli taşlarla süslenmiş bir çerçeveye ve  kordona sahiptir. Bu, ağzınızı açık bırakmıyorsa, kadrandaki elle boyanmış küre ve üç eksenli tourbillon mekanizma muhtemelen ağzınızı açık bırakacaktır. Yaklaşık 2 milyon dolarlık tahmini fiyatından bahsetmiyorum bile… :)

Deri Saat Kordonu modellerimiz için tıklayabilirsiniz.

 

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Read more

Blancpain Fifty Fathoms ve Diğer Blancpain Modelleri
Blancpain

Blancpain Fifty Fathoms ve Diğer Blancpain Modelleri

Bu yıl, ilk dalış saati olan Blancpain Fifty Fathoms’un 70. yıl dönümü. Marka en eski saat üreticisi olduğunu iddia etmekle beraber, sektördeki diğer isimlerle karşılaştırıldığında çok az ilgi görm...

Daha fazlasını oku
Omega Moonswatch Snoopy
moonswatch

Omega Moonswatch Snoopy

 Bir süredir söylentiler dolaşıyordu ve şimdi doğrulandı: Yeni MoonSwatch "Mission to the Moonphase" 26 Mart 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.  Omega sadece iki hafta önce beyaz renkli yeni bir Sp...

Daha fazlasını oku